Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ "ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Τώρα θα ασχολείται και με τις .....ονομαστικές εορτές!

Και αναρωτιόμαστε καιρό τώρα γιατί δεν πάει καλά η Γενική Τράπεζα και το φωνάζουμε και στις Γενικές συνελεύσεις των Μετόχων! Τι χρείαν όμως, έχομεν μαρτύρων! Να με τι ασχολούνται τα αμειβόμενα στελέχη της τράπεζας:  Η κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ με e-mail που απέστειλε στα καταστήματα δικαιοδοσίας της στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες μέρες, αναφέρει πως  "...στο εξής οι άδειες για την ονομαστική εορτή θα υποβάλλονται και θα εγκρίνονται από την κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ" (!). Τελεία και παύλα! Βασιλική διαταγή και τα σκυλιά δεμένα! Εν προκειμένω φαίνεται πως είχαμε δίκιο στη προηγούμενη ανάρτησή μας εδώ, ότι η εν λόγω κυρία θεωρεί τους εργαζόμενους της περιφέρειάς της,  περίπου ως υποτακτικούς και δουλοπάροικους!

Δεν έχει άλλες σοβαρότερες ασχολίες η κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ, ειδικά σε αυτή τη περίοδο ζημιογόνας λειτουργίας της Τράπεζας;;  Αυτές τις εντολές παίρνει από τη Κεντρική Διοίκηση;;  Γι' αυτό το "έργο" αμείβεται;;  Και η απορία μας επίσης είναι, με ποιό τρόπο άραγε θα εγκρίνει τις άδειες; Ανάλογα με τον άγιο; Αν δηλαδή είναι "πρωτοκλασσάτος" ή "δευτεροκλασσάτος";  Αν η ημερομηνία της εορτής - ας πούμε -  συμπίπτει με ημέρα "ελεύθερη βαρών" από τραπεζικές εργασίες; Και ποιά άραγε θα είναι αυτή η ημέρα;  

Μήπως η κα ΚΟΥΜΟΥΡΗ, σκέπτεται να συνεργαστεί με την εκκλησία για να διαμορφώσει ένα νέο ετήσιο εορτολόγιο, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας;;  Αυτό θα ήταν πράγματι μια αξιοπρόσεκτη ενέργεια, που θα άνοιγε και τις ....προοπτικές της Τράπεζας στην αγορά για τη βελτίωση της κερδοφορίας! Εμείς πάντως της το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, για να ξέρουν και οι εργαζόμενοι πότε θα ...γιορτάζουν από 'δώ και πέρα! 

Ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ που βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζει περί του θέματος, ή είναι και πάλι ανημέρωτος;;  Πολύ φοβόμαστε πως δεν θα βρήκε το χρόνο ν' ασχοληθεί με το ζήτημα, αφού θα ήταν απασχολημένος με τη συγκέντρωση των Διευθυντικών στελεχών και τις δημόσιες σχέσεις με τον καινούργιο Διευθύνοντα σύμβουλο!   Δεν λέμε, πιάνουν τόπο οι εισφορές των εργαζομένων για τα ταξίδια και τις "ρεβεράντζες" του προέδρου με τη Διοίκηση όπου δεί, αλλά οι εργαζόμενοι συνάδελφε πρόεδρε συνεισφέρουν και για να έχουμε συνδικαλιστικό όργανο που να προασπίζεται τα δικαιώματα τους! Αυτό δεν έχουμε δεί και δεν δεν θα το δούμε ποτέ δυστυχώς!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: