Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΟ "BANKING NEWS"


Η Societe Generale πουλάει την Geniki bank. Αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς σε Παρίσι και Λονδίνο και ο τελευταίος εμπλεκόμενος με τα τραπεζικά γνωρίζει τις προθέσεις της Societe Generale.  Κατά το ορθότερο η Societe Generale πουλάει…τώρα…την Geniki bank. 
Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ένα διερευνητικό ενδιαφέρον για την Geniki bank έχει εκδηλώσει ένα σχήμα ορμώμενο από το Λονδίνο το οποίο αποτελείται από, επιχειρηματίες, εφοπλιστές και λοιπές ισχυρές δυνάμεις που προσέγγισαν τον Απόστολο Ταμβακάκη τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής τράπεζας ώστε να αναλάβει το project δημιουργίας μια investment bank με επίκεντρο την Geniki. 


Κατά τις πληροφορίες Ταμβακάκης και Θωμόπουλος διατηρούν επαφές και μάλλον φαίνεται ότι όχι μόνο συνομιλούν αλλά σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον. 

Προφανώς δεν είναι σαφές αν ασχοληθεί με την Geniki ο Ταμβακάκης ωστόσο το βέβαιο είναι ότι βρίσκεται σε συχνή επαφή με την Μαριάννα Λάτση που φαίνεται ότι θέλει να διατηρήσει ισχυρό ρόλο στα τραπεζικά δρώμενα. 

Δεν θα αποτελούσε έκπληξη λοιπόν αν ο Ταμβακάκης επέστρεφε κατά κάποιο τρόπο στον όμιλο Λάτση εξέλιξη που θα άνοιγε τον δρόμο και στον Άνθιμο Θωμόπουλο.

Ο Ά. Θωμόπουλος ωστόσο φαίνεται ότι έχει μεγάλο fun club καθώς Κορυφαίοι τραπεζίτες όχι απλά μιλούν με τα καλύτερα λόγια αλλά εξετάζουν να του κάνουν και οικονομική πρόταση….. 

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: