Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!


ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ! ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ!


Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, με την μέθοδο της 5ης φάλαγγας και με συνοπτικές διαδικασίες (χωρίς καμία ενημέρωση των εργαζομένων), προχωρά σήμερα σε υπογραφή ΕΣΣΕ με την εργοδοσία,  εκχωρώντας έναν και πλέον μισθό με το επιχείρημα ότι διασφάλισαν θέσεις εργασίας και ότι καθυστέρησαν τις  μειώσεις!

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!

Αφού υπέγραψαν σύμβαση με ημερομηνία λήξης το 2009, αφού άφησαν να κοπούν τα ενοίκια των «μεταναστών», αφού αδιαφόρησαν στη κατάργηση των οδοιπορικών, αφού ανεχθήκανε μειώσεις σε επιδόματα ισολογισμού και δώρων, σήμερα για το «καλό των εργαζομένων» εκχωρούν ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΚΗ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ! Τη πρόταση δε της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, για σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. όπου οι εργαζόμενοι δημοκρατικά να αποφασίσουν, ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ «δημοκρατικά»!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ!

 Πριν δύο χρόνια υπέγραφαν δηλώσεις, (παραμονές των εκλογών του ΣΥΓΤΕ), ότι δεν θα συνεργούσαν σε συμβάσεις  «επί τα χείρω»! Μήπως σήμερα το προεδρείο θα βγάλει  και φωτογραφίες, ως είθισται, με την εργοδοσία, αποθανατίζοντας την νέα τους επιτυχία;; 

O TEMPORA!! O MORES!!

Αλήθεια τόσο καιρό πού το προεδρείο έπαιζε το κρυφτούλι στην Μεσογείων, ρώτησε κανείς τους τι πρόκειται να κάνει η SOGEN με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;;  Δεν γνωρίζουν ή αποκρύπτουν τις εξελίξεις;;  Για ότι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ σ.κ.

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ  -  ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια: