Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ

Συνάδελφοι ,

Είμαστε μπροστά σε ραγδαίες εξελίξεις, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που θα συνοδευτούν με απώλειες θέσεων εργασίας, νέες ανατροπές των σχέσεων εργασίας (μισθολογικά, ασφαλιστικό, ωράρια) προς το χειρότερο και στον κλάδο μας τους επόμενους μήνες. Η Γενική Τράπεζα αποτελεί μέρος του προβλήματος.

Κανείς εφησυχασμός καμιά αναμονή .Μην έχετε ψευδαισθήσεις ότι οι εργαζόμενοι της Γενικής δεν αποτελούν μέρος του προβλήματος .

ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ

Συνάδελφοι χθές το βράδυ στείλαμε το ακόλουθο email , στον πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου .

7:27 μ.μ. Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ

ΔΗΜ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ

ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Συνάδελφοι,

Η ανακοίνωση του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας κου Francois Turcot ,ότι η διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την μεταβίβαση της Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς ,προκάλεσε ανησυχία και αγωνία στους εργαζόμενους της Τράπεζας όσον αφορά τους κινδύνους που εγκυμονεί μια τέτοια εξέλιξη.(ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ)

Τα μέλη του ΔΣ του ΣΥΓΤΕ Δημ. Γιουρούκος & Ανδρέας Αδαμόπουλος ζητάμε άμεσα την σύγκλιση έκτακτου ΔΣ στις 30/08/2012 ,ώστε να εξεταστεί η διαμορφούμενη κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις .

Τέλος σου υπενθυμίζουμε ότι τόσο οι δικές σου ευθύνες όσο και του προεδρείου είναι τεράστιες και βαρύνουν αποκλειστικά εσάς διότι εξακολουθείτε να μην ενημερώνετε τους εργαζόμενους και τα μέλη του ΔΣ.

Συναδελφικά ,

Δημ. Γιουρούκος

Ανδρ. Αδαμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: