Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11.30 ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ.

Για σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου και ώρα 11.30, έχει προγραμματισθεί το έκτακτο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ με μοναδικό θέμα το εξώδικο της τράπεζας.  Η συνεδρίαση θα γίνει λίγες ώρες πριν τη  προγραμματισμένη "συνάντηση"  με την εργοδοσία και αντί σήμερα ΝΑ ΕΧΕΙ  ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ 24ωρη  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ,  ο πρόεδρος και το προεδρείο του "Ενωτικού Συλλόγου", δεν έχουν αναρτήσει το γεγονός ούτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, προφανώς για να μην εκτεθεί περισσότερο η Διοίκηση της τράπεζας!

Δεν είναι τυχαίο, πως για τη σημερινή συνεδρίαση το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, δεν έχει συμπεριλάβει για συζήτηση και λήψη απόφασης το μεγάλο θέμα των εξοντωτικών μεταθέσεων και των περικοπών επιδομάτων, ενοικίων και λοιπών εξόδων, που συνδέονται άρρηκτα με τις προθέσεις της εργοδοσίας για μείωση αποδοχών!

Αναρρωτιόμαστε μήπως "κάτω από το τραπέζι"  έχουν συζητηθεί τυχόν σενάρια "συμψηφισμού των εξοντωτικών και απάνθρωπων μετακινήσεων"  ή ακόμη και άλλων διώξεων  με την επιβολή μέσω επιχειρησιακής Σύμβασης  της μείωσης μισθών κι επιδομάτων!  ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ' ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ!    

Οι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ,  στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, αφού καταγγείλουν τις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και τη Κυβερνητική πολιτική που "οπλίζει" το χέρι των τραπεζιτών για την επιβολή του εργασιακού μεσαίωνα και αφού καταγγείλουν επίσης την απαράδεκτη κι επικίνδυνη τακτική του προέδρου και του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ πάνω στα προβλήματα,  θα προτείνουν  ΑΜΕΣΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤ' ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ! 

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ! 

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε εντός της ημέρας! 
.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: