Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ...ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ!


Οι δολοφόνοι του ιμπεριαλισμού με επικεφαλής τις ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία, επιτέθηκαν χθες το βράδυ και στη  Λιβύη! Είναι παραμύθια τα περί ανθρωπισμού. Οι δολοφόνοι δεν μπορούν να μιλάνε για ανθρωπισμό, ούτε να εκμεταλλεύονται τους βομβαρδισμούς του Καντάφι απέναντι σε αμάχους. Ο Λαός της Λιβύης, πρέπει να λύσει μόνος του το ζήτημα της διακυβέρνησής του! 

Αυτοί που αιματοκύλησαν τη Σερβία και μια σειρά χώρες στο κόσμο, οι υποκριτές που στέκονται δεκαετίες τώρα απαθείς στο δράμα της Κύπρου και τη στρατιωτική κατοχή,  αυτοί που έκαναν επέμβαση πριν μια εβδομάδα κατά του λαού του Μπαχρέϊν στηρίζοντας τη βασιλική οικογένεια, δεν έχουν το ηθικό ανάστημα να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα! 

Ο στόχος τους είναι τα πετρέλαια της Λιβύης και τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στη Βόρεια Αφρική και στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.  Η επίθεση στη Λιβύη θα δημιουργήσει σίγουρα νέες επιπλοκές στις ενδοϊμπεριαλιστικές αντιθέσεις με βάση τα πετρελαϊκά συμφέροντα, τις οποίες θα πληρώσουν και πάλι οι λαοί της Μεσογείου!

Η ελληνική κυβέρνηση, αποφάσισε με απαράδεκτο τρόπο να συμμετέχει. Ο λαός πρέπει να αντιδράσει. Καμία συμμετοχή στην επίθεση!  Κάτω ο ιμπεριαλισμός!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: