Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ...!


Προκλητικό επεισόδιο, από ναύτες του Γερμανικού Πολεμικού Ναυτικού σημειώθηκε προχθές αργά το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου όταν επιτέθηκαν σε άνδρες των λιμενικών αρχών, επειδή ζήτησαν να ελέγξουν τα χαρτιά τους προκειμένου να εισέλθουν στο λιμάνι. Οι Γερμανοί στρατιωτικοί αποτελούν πλήρωμα των τριών γερμανικών φρεγατών που βρίσκονται στο λιμάνι του Ηρακλείου εδώ και μέρες στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών ΗΠΑ - ΕΕ - ΝΑΤΟ για επέμβαση στο λαό της Λιβύης. Tα γερμανικά πολεμικά πλοία έχουν προσδέσει στο λιμάνι περιμένοντας εντολές για τις επόμενες κινήσεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, 15 Γερμανοί ναύτες αργά το βράδυ επιστρέφοντας στο λιμάνι για να μπουν στα πλοία τους αντέδρασαν βίαια και επιθετικά σε βάρος ανδρών των λιμενικών αρχών που τους ζήτησαν τα χαρτιά τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο χώρο του λιμανιού. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν δύο άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ συνελήφθησαν δύο από τους δράστες, ηλικίας 25 ετών. Χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι από τους τραυματισμένους λιμενικούς δεν έγιναν μηνύσεις, ενώ μετά από εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης!

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογα επεισόδια που έχουν προκαλέσει στο παρελθόν ΝΑΤΟικοί στρατιώτες, ιδιαίτερα στα Χανιά, που υπηρετούν στη βάση της Σούδας. Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση, η οποία παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση στους ΑμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, έχοντας μετατρέψει τη χώρα σε ορμητήριο για ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα στους ΝΑΤΟικούς εγκληματίες το ατιμώρητο, με την ετεροδικία που έχει υπογράψει.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: