Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ!

Ενα απαράδεκτο όσο και επαίσχυντο κείμενο - εξώδικο,  απέστειλε η Διοίκηση της Τράπεζας προς τον ΣΥΓΤΕ, όπου ζητά άμεσα συνάντηση αύριο Τετάρτη και ώρα 16.00 στα γραφεία της Διοίκησης, προκειμένου να συζητηθεί η νέα ...επιχειρησιακή Σύμβαση! 

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι η εργοδοσία θα ζητήσει μείωση μισθών κι επιδομάτων, όπως της επιτρέπει ο επίσης απαράδεκτος νόμος που ψηφίστηκε από τη Κυβέρνηση. Η Γενική τράπεζα, καθίσταται έτσι η πρώτη τράπεζα που προχωρά άμεσα στην εφαρμογή του νόμου για μείωση αποδοχών και στον ιδιωτικό τομέα!  (H ΑΤΕ τα εφάρμοσε με βάση το νόμο για τις ΔΕΚΟ, ενώ η Εθνική περιμένει ειδική νομοθετική ρύθμιση). 

Η ενέργεια αυτή, έρχεται σε συνέχεια των  εξοντωτικών μεταθέσεων δεκάδων συναδέλφων και των περικοπών σε ενοίκια, οδοιπορικά, έξοδα μετακίνησης, καθυστέρηση καταβολής επιδόματος ισολογισμού, κλπ.  Το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ  και ο ίδιος ο πρόεδρος του Δ.Σ., αντί να συγκαλέσουν άμεσα σήμερα Διοικητικό Συμβούλιο, για να εξετασθεί η κατάσταση και να παρθούν αποφάσεις, κωλλυσιεργεί  με απαράδεκτο κι επικίνδυνο τρόπο για τα συμφέροντα των εργαζόμενων.  

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ!  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: