Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΓΡΙΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ! - ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;; - ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ...ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ;;;

Νέος γύρος άγριων και απάνθρωπων διώξεων φαίνεται πως ξεκίνησε από την  εργοδοσία της Γενικής τράπεζας, που εκμεταλλεύεται δυστυχώς  με το καλύτερο τρόπο την αδράνεια και την ανοχή που δείχνει πάνω στα προβλήματα και στις καθημερινές επιθέσεις της Διοίκησης, το προεδρείο του "Ενωτικού Συλλόγου" στον ΣΥΓΤΕ! 

Μόλις προχθές, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλογικού οργάνου, ο πρόεδρος του "Ενωτικού" και του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, μας ανακοίνωσε ότι θα περιμένει μέχρι την .....31η Μαρτίου (!!!) την...ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ  στο ....υπόμνημα προβλημάτων που κατατέθηκε στις 24 Ιανουαρίου!   Πριν  "ο αλέκτωρ λαλήσει" και πριν περάσουν  2 μέρες, η Διοίκηση της Τράπεζας για να μην αφήσει καμιά αμφιβολία περί των προθέσεών της,  ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ απο πόλη σε πόλη  ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!  

Από  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΤΡΑ  και δεν γνωρίζουμε αυτή την ώρα και από που αλλού ακόμη, εξοντώνονται οικονομικά, ηθικά, οικογενειακά, υπηρεσιακά, αρκετοί συνάδελφοι που μετατίθενται από πόλη σε πόλη και από επαρχία στην Αθήνα, πολλοί μάλιστα σε ....καταστήματα του Λεκανοπεδίου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ!!   Προστίθενται δηλαδή και αυτοί στην αντεργατική  μανία της εργοδοσίας με τους δεκάδες ήδη ξεσπιτωμένους εργαζόμενους που παραμένουν εδώ και καιρό μακριά από τα σπίτια τους,  χωρίς οικονομική κάλυψη και βοήθεια από πουθενά!  

Τρομάζει κανείς και ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, αν αναλογιστούμε τις αποφάσεις που υπάρχουν για μαζικό κλείσιμο καταστημάτων, που σημαίνει άλλοι τόσοι συνάδελφοι στον αέρα ως μελλοντικοί ...μετανάστες!  

Σήμερα  ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ...ΠΟΛΕΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ με την ανακοίνωση που έβγαλε;; Τόσο καιρό ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ;;   Ολες οι προηγούμενες διώξεις, όχι μόνο σε μεταθέσεις, αλλά και σε υποβαθμίσεις, μειώσεις μισθών, κατάργηση επιδομάτων, ανατροπές εργασιακών σχέσεων, παραπομπών σε πειθαρχικά κλπ,κλπ, τι ήταν;;  "Εκσυγχρονισμός" της ...επιχείρησης και όχι ΠΟΛΕΜΟΣ;;   Γι' αυτό αποφεύγουν να συζητήσουν για τα προβλήματα μέσα στα Διοικητικά συμβούλια;; 

Αντί σήμερα το απόγευμα ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,  μας λένε ότι απέστειλαν άλλη μια ...επιστολή στους κ.κ. Τυρκό και Μαρτέν, προκειμένου να συναντηθούν για να ....συζητήσουν(!)  το σοβαρό θέμα!  Πόσες ώρες συζήτηση χρειάζονται άραγε ο πρόεδρος και τα μέλη του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, για να καταλάβουν τις προθέσεις της Διοίκησης;;  Ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;;; 

Οι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ στο Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, συνάδελφοι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟΣ και ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μ' επιστολή τους προς το προεδρείο, ζητούν την άμεση έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ, προκειμένου να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις. Κάθε άλλη παρελκυστική τακτική εκ μέρους του προεδρείου, ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΩΣ  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!  
.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: