Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΤΕΑΜ

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Αυγούστου 2010, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του ΤΑΠΓΤΕ, αποτελλούμενης από τους σδ. Φίλιππο Ταυρή (Πρόεδρο ΤΑΠΓΤΕ),  Μανώλη Νικολουδάκη (Ταμία του ΤΑΠΓΤΕ και εκπρόσωπο της ΠΑΣΚΕ)  και Δημήτρη Γιουρούκο (Γεν. Γραμματέα του ΤΑΠΓΤΕ και εκπρόσωπο της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ),  με τον νέο πρόεδρο του ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ, κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. 

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι του Ταμείου, εξέθεσαν στον πρόεδρο του επικουρικού του ΙΚΑ, τη κατάσταση όπως διαμορφώνεται μετά τη ψήφιση του νέου Νόμου με την  ένταξη του ΤΑΠΓΤΕ στο ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ, καθώς και τις απόψεις του Ταμείου όχι μόνο για τις διαδικασίες ένταξης, αλλά και για την υποχρέωση της πολιτείας στη πλήρη δικαίωση των ασφαλισμένων της Γενικής Τράπεζας. 

Ο νέος πρόεδρος του ΙΚΑ - ΕΤΕΑΜ, με βάση και το νόμο που έχει ψηφιστεί, δεσμεύτηκε να απαντήσει στο Ταμείο αφού πρώτα ενημερωθεί πλήρως για όλα τα ζητήματα. 
.         

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πληροφορίες μου λένε ότι η Προεδρός της Εξελεγκτικής Επιτροπής προκάλεσε την συνάντηση και κάλεσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου να παραστεί στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΤΕΑΜ.
Είναι αλήθεια αυτό ή όχι;


Κωνσταντίνος Αθανασίου
Συντ/χος ΓΤΕ