Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ: Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ....ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Πάνω που νομίζαμε ότι τάχουμε δεί "όλα" στη Γενική Τράπεζα, έρχεται τρανή διάψευση πως έχουμε δυστυχώς δρόμο μπροστά μας για το τι μας περιμένει ακόμη!      

Αναφερόμαστε στο γεγονός της μισθοδοσίας 40 περίπου εργαζομένων στο Private Banking, υπαλλήλων της Γενικής Τράπεζας εδώ και καιρό, που όπως μαθαίνουμε, οι μισθοδοσίες τους κατατίθενται σε λογαριασμούς της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ! Και καλά όσο ήταν υπάλληλοι της πρώην Societe, (ούτε αυτό είναι δικαιολογία, αλλά τέλος πάντων...),  τώρα όμως που είναι και οργανικά ενταγμένοι στη Γενική, τι συμβαίνει;  Το ξέχασαν οι πολυπράγμονες Διοικούντες;;

Το θέμα παίρνει για μας διαστάσεις "σκανδάλου" και δεν αναφερόμαστε εδώ τώρα στα περί "ανταγωνισμού" κλπ, κλπ.  Αυτά τ' αφήνουμε σε άλλους αναλυτές. Θεωρούμε όμως σκανδαλώδες και απαράδεκτο, η Διοίκηση της Τράπεζας και τα μεγαλοστελέχη της οδού Μεσογείων, να πιέζουν καθημερινά με διάφορους τρόπους και απειλές, κυρίως τους εργαζόμενους RM,  για τη προσέλκυση μισθοδοσιών υπαλλήλων των πελατών της Τράπεζας και οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της λειτουργίας της Τράπεζας, να κάνουν ακριβώς το αντίθετο! 

Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό, ας μας πουν οι υπεύθυνοι της Τράπεζας  πως λέγεται αυτή η κατάσταση! Εμείς θα περιμένουμε άμεσα μια απάντηση και κυρίως περιμένουμε τη στάση του προεδρείου της ΔΑΚΕ- Ένωτικού στον ΣΥΓΤΕ, γιατί όλα τα πράγματα έχουν και τα όριά τους! 
.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα..