Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!


Αποφασίστηκε κάτω από την πίεση των ταξικών δυνάμεων και ξεκινά με την έναρξη της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου στην Ολομέλεια της Βουλής. 
Κάτω από την ασφυκτική πίεση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, χτες η ολομέλεια της διοίκησης της ΓΣΕΕ αποφάσισε τελικά 48ωρη πανεργατική πανελλαδική απεργία με την έναρξη της συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου στην Ολομέλεια της Βουλής, πρόταση που οι ταξικές δυνάμεις είχαν καταθέσει εδώ και μέρες. 

Εκφράζοντας την αναγκαιότητα και τις διαθέσεις του κόσμου για κλιμάκωση της πάλης για να μην περάσουν τα μέτρα, να μπει φραγμός στο δεύτερο μνημόνιο που ενταφιάζει τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα το ΠΑΜΕ μπαίνει μπροστά για την οργάνωση και αυτής της απεργιακής μάχης.

Μάχη που πρέπει και μπορεί να δώσει νέα ορμή στην πάλη για χειραφέτηση εργατικών συνειδήσεων από τους εκβιασμούς και τις αυταπάτες που καλλιεργεί η πλουτοκρατία, για ολόπλευρη αποδυνάμωση των πολιτικών και συνδικαλιστικών υπηρετών της μεγαλοεργοδοσίας, για οργάνωση των εργαζομένων σε τόπους δουλειάς και γειτονιές ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: