Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ "ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ"!


Ο κ. Βενιζέλος στην ομιλία στη Βουλή,  προσπάθησε να εξηγήσει και να "πείσει"  και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ότι είναι ανάγκη να έχει ψηφισθεί το μεσοπρόθεσμο μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξει χρόνος για συζήτηση στη Βουλή, αλλά δεν ξεκαθάρισε βεβαίως, αν θα ακολουθηθεί η διαδικασία κατεπείγοντος. Πάντως χωρίς διαδικασία "κατεπείγοντος" δεν επαρκούν οι μέρες!


Στον εφαρμοστικό νόμο, όπως είπε,  θα υπάρχουν μόνο ρυθμίσεις που σχετίζονται με το Μεσοπρόθεσμο, ώστε να γίνει ευρεία συζήτηση στη βουλή, τόνισε ακόμη, πως σε κάθε περίπτωση θα έχει ψηφιστεί έως τις 30 Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της 5ης δόσης!


    Ο ελληνικός λαός πρέπει να στείλει «το δικό του τηλεγράφημα στην ΕΕ» ανέφερε στην ομιλία της ως απάντηση, η Αλέκα Παπαρήγα, λέγοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης με την ΕΕ. Επιτιθέμενη εναντίον των μέτρων του Μεσοπρόθεσμου, η γγ του ΚΚΕ ανέφερε πως είναι αναίσχυντο να συζητά κανείς το εάν το όριο φτώχειας είναι στα ...6.000 ευρώ το χρόνο, και για αυτό δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση.
    .

Δεν υπάρχουν σχόλια: