Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!


Επί ποδός πολέμου καλεί το ΠΑΜΕ όλες τις οργανώσεις του συνδικαλιστικού κινήματος να βρίσκονται για τρεις μέρες, «νεκρώνοντας» την Τρίτη και την Τετάρτη τους χώρους δουλειάς, με την 48ωρη απεργία. Ηρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να ασκήσουν το δικό τους εκβιασμό σε κυβέρνηση - τρόικα - μεγαλοεργοδοσία. Είναι ώρα μάχης, ώρα αποφασιστικής σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, ώρα συγκέντρωσης δυνάμεων.

Με κεντρικό σύνθημα «Οχι στα μέτρα πτώχευσης του λαού, καμία ώρα χαμένη», το ΠΑΜΕ καλεί τη Δευτέρα 27/6, το απόγευμα, σε τοπικές διαδηλώσεις σε όλους τους δήμους, ώστε οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι να διαδώσουν παντού το μήνυμα της απεργίας, της σθεναρής απόκρουσης των μέτρων. 

Την Τρίτη 28/6, στις 10 το πρωί, πλημμυρίζουμε την Ομόνοια με τη ζωντάνια, τη δύναμη των εργατών και το απόγευμα, στις 7, τουςστύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη 29/6, το πρωί στις 10, όλοι οι δρόμοι από παντού καταλήγουν στην Ομόνοια.

Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ προγραμματίζει απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου και στις 7 το απόγευμα διοργανώνει συλλαλητήριο στο ίδιο μέρος. Την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί, απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: