Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΤΟ ....ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ, ο σδ. ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ και ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ...!

Δεν θα μπούμε στο κόπο της απάντησης στη πολυσέλιδη προσωπική ανακοίνωση του σδ Δ. Καλόγηρου, προέδρου του Συλλόγου και του "Ενωτικού". Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα για τους εργαζόμενους, που εξακολουθεί ν' αγνοεί ο συνάδελφος, εξ' ου και η στάση του στη Γ.Σ. των Μετόχων με τη φυγομαχία από τις διαδικασίες. 

Το πόσο σοβαρή και αναγκαία θα ήταν η παραμονή του, ας κάνει το κόπο να διαβάσει τα δημοσιεύματα των εφημερίδων. Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε;  

Δεν μπαίνουμε επίσης στο κόπο να απαντήσουμε, μεταξύ των άλλων, γιατί ο σδ. Καλόγηρος είναι μοναδικός στο να βγάζει 7 σελίδες ανακοίνωση και να μη ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!  Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ! Χιλιοειπωμένες αναδρομές στο παρελθόν που έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές!  Για τη ταμπακέρα όμως κουβέντα!    

Για τις προτάσεις μας συνάδελφε πρόεδρε μην ανησυχείς και αυτές που έχουμε, τις απευθύνουμε πρώτα στους εργαζόμενους γιατί από αυτούς κρινόμαστε. Οσες φορές απευθυνθήκαμε σε σένα και το προεδρείο, δεν κάνατε το κόπο ούτε στο τραπέζι να τις φέρετε!   

Κατανοούμε την ανησυχία σου για την "επαναστατική γυμναστική",  αφού όπως γράφεις το ...μπαρούτι από τη Δημητσάνα σου τελείωσε!   Το έχουμε εμπεδώσει αυτό, από την αφλογιστία του Συλλογικού οργάνου τα τελευταία χρόνια που είσαι επικεφαλής του προεδρείου του "Ένωτικού"! 

Μόνο που εμείς έχουμε περίσσευμα από μπαρούτι, που μας το προμηθεύει η αγωνιστική ιδεολογία μας!  Και θα συνεχίσουμε την αντίσταση ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης και τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας!  Τι να κάνουμε, ο καθείς εφ' ώ ετάχθη!   
.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: