Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΣ. ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ! ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 2 Οκτώβρη 2010, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, στο Ξενοδοχείο "ΕΣΠΕΡΙΑ" στην οδό Σταδίου, στις 10.00 το πρωΐ. 

Η παρουσία όλων των συναδέλφων, κυρίως των εν ενεργεία και ειδικότερα των νέων εργαζομένων, είναι όχι μόνο απαραίτητη, αλλά και εκ των πραγμάτων πλέον, επιβεβλημένη. Οχι μόνο γιατί θα γίνει ενημέρωση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό μας ζήτημα, μετά κυρίως την ένταξη όλων των ασφαλισμένων της Γενικής Τράπεζας στο ΙΚΑ- ΕΤΕΑΜ, αλλά και γιατί θα γίνει συζήτηση και ψηφοφορία, πάνω στη πρόταση για συνέχιση ή μη, για ένα διάστημα ακόμη, της αναστολής καταβολής εφάπαξ σε όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για κύρια σύνταξη. 

Η συνέχιση της αναστολής, είναι κατά τη γνώμη μας αναγκαία, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της τροποποίησης του καταστατικού του Κλάδου εφάπαξ, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συνέχιση καταβολής εφάπαξ σε όλους τους εργαζόμενους μέχρι και τον τελευταίο, χωρίς να αδικηθεί κανείς και χωρίς  να υπάρχουν ανισότητες. Εκ των πραγμάτων, αυτό αφορά όλους τους εν ενεργεία συναδέλφους και κυρίως τους νεότερους, γι' αυτό η παρουσία τους αύριο κρίνεται επιβεβλημένη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: