Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΡΤΙΑ, ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ!

Και όμως έγινε κι αυτό! Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλογικού οργάνου, η τελευταία εκλογοαπολογιστική συνέλευση, που χρειάζεται μόλις 120 άτομα, δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί!  Σε μιά περίοδο μάλιστα που τα προβλήματα όχι μόνο γενικότερα, αλλά και μέσα στο χώρο της Γενικής τράπεζας, είναι τεράστια και εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον των εργασιακών σχέσεων όλων των εργαζομένων.

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ, είχε τονίσει σε όλους τους συναδέλφους, τη κρισιμότητα των καιρών και την ανάγκη να παραστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εργαζόμενοι και ιδιαίτερα νέοι συνάδελφοι. Δεν παραβλέπουμε εδώ και την ευθύνη των ίδιων των συναδέλφων της Αθήνας, οι οποίοι προφανώς υποτίμησαν  την ανάγκη να ξεπεράσουν τις πικρίες και την αγανάκτηση από την αδράνεια του ΣΥΓΤΕ και να παρευρεθούν στη Συνέλευση. Να γνωρίζουν όμως όλοι, πως μόνο η εργοδοσία ωφελείται από αυτή τη κατάσταση! 

Από την άλλη μεριά, τεράστιες είναι οι ευθύνες του προέδρου και του προεδρείου της πρώην ΔΑΚΕ στον ΣΥΓΤΕ, όχι μόνο για τη λειτουργία μέχρι σήμερα του Συλλογικού οργάνου, αλλά και γιατί όταν όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας κατέθεταν προτάσεις και με συνεχείς ανακοινώσεις τόνιζαν την ανάγκη να καλυφθούν τα έξοδα συναδέλφων της επαρχίας προκειμένου να μπορέσουν να έρθουν και να συμμετάσχουν στη Γ.Σ., εκείνοι κώφευαν επιδεικτικά!  

Οι 4 σύμβουλοι της μειοψηφίας, ζήτησαν  την έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ. του ΣΥΓΤΕ για την ίδια μέρα σήμερα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την επόμενη Γ.Σ., που δεν έγινε όμως αποδεκτό από τον πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ.   Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: