Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ!

Δεν ξέρουμε τις λεπτομέρειες ακόμη, αλλά μάθαμε ότι οι Κόμβοι θα μειωθούν στους 6! Να θυμηθούμε ότι το "μεγαλοεπίβολο" σχέδιο των Γάλλων, ξεκίνησε με 12 Κόμβους και σταδιακά άρχισαν να μειώνονται από το Α΄εξάμηνο της εφαρμογής τους! 

Ανακατώνουν τη τράπουλα, ρίχνουν τα χαρτιά, αλλά δυστυχώς μια από τα ίδια και χειρότερα κάθε φορά! Εδώ και χρόνια λέμε σε όλους τους τόνους, ότι αυτό το οργανόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει γιατί στήθηκε με αντιπαραγωγική και αντεργατική φιλοσοφία,  με μόνη επιδίωξη τις πιέσεις, τη κατάργηση δικαιωμάτων και την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων.  Με τους εργαζόμενους στη γωνία και πολύ περισσότερο καταπιεσμένους, κανένα αναπτυξιακό αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρξει! 

Θα πληρώσει επιτέλους κάποιος από τους Διοικούντες γι' αυτό το φιάσκο;;  Ως πότε θα γράφουν καθημερινά σχεδόν οι εφημερίδες, ότι δεν μπορεί να γίνει αύξηση Μ.Κ. με αυτά τα χάλια της μετοχής;   Ή πάλι θα ρίξουν ευθύνες στους εργαζόμενους καθώς και σ' εκείνα τα στελέχη που ....συνταξιοδοτήθηκαν;;; (Γιατί το ακούμε κι αυτό τώρα τελευταία από επίσημα χείλη!). Το πλέον σίγουρο είναι,  ότι κάποιοι Κομβάρχες που αναλαμβάνουν χωρίς να γνωρίζουν τι τους περιμένει, βάζουν το κεφάλι τους στη ...γκιλοτίνα! ( Έχουμε και γαλλική Διοίκηση, μην το ξεχνάμε!).

Εν πάση περιπτώσει οι εκατοντάδες εργαζόμενοι που ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο και αιτία, με εξοντωτικές μεταθέσεις, με διαλύσεις οικογενειών, με καθημερινό άγχος και ανασφάλεια, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ και περιμένουν από το Συλλογικό όργανο, μια αντίδραση! Εχουν να μας πάνω σ' αυτό κάτι, ο πρόεδρος και το προεδρείο του "Ενωτικού Συλλόγου" (πρώην ΔΑΚΕ);;; 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: