Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΤΕ, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ!

Αντί,  ο πρόεδρος του Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ, να κάνει υποδείξεις προς τις άλλες παρατάξεις όπως γράψαμε χθες, καλό θα είναι για το συμφέρον επιτέλους των εργαζομένων σε αυτή τη Τράπεζα, να κοιτάξει τις δικές του ευθύνες  που τα προβλήματα έχουν λιμνάσει εδώ και χρόνια και οι εργαζόμενοι ζουν καθημερινά μέσα σε κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας!  Ο Σύλλογος έχει καταντήσει  "σωματείο σφραγίδα" και η εργοδοσία κάνει ανενόχλητη ότι θέλει, παραβιάζοντας καθημερινά Οργανισμό και συμβάσεις. 

Παραθέτουμε εδώ, τη τελευταία σελίδα της Επιχειρησιακής σύμβασης των ετών 2005 - 2006, την οποία υπογράφουν η Διοίκηση της Γενικής τράπεζας και όλα τα μέλη του Διαπαραταξιακού προεδρείου τότε μαζί με τον σημερινό πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ, όπου αναφέρεται ρητά στο άρθρο 10,  πως με βάση το Π.Δ. 127/22-7- 2005, η συμμετοχή της Γενικής Τράπεζας στη δαπάνη των ιατρικών επισκέψεων, προσαυξάνεται κατά 4,5 € από 01/ 09/ 2006!!  

Τι έγινε  από τότε με τη ρύθμιση αυτή;;;  Είδε κανείς συνάδελφος να του καταβάλλεται η προσαύξηση για τυχόν αποδείξεις που προσκόμισε στο Ταμείο;; Όχι μόνο η προσαύξηση αλλά και το κανονικό τίμημα δεν καταβάλλεται εδώ και χρόνια πλέον! Όταν ανέλαβαν, ο σημερινός πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ και η παράταξή του, αυτοδύναμοι τη διοίκηση του Συλλόγου, όλα αυτά ξεχάστηκαν! 

Και για να είμαστε δίκαιοι στη κριτική μας, απευθύνουμε το εξής ερώτημα στον πρόεδρο του ΣΥΓΤΕ σδ. Δ. ΚΑΛΟΓΗΡΟ:  Το Ταμείο Υγείας ευθύνεται που δεν αποστέλλει τις αποδείξεις στη Τράπεζα, ή η Γενική τράπεζα που παίρνει τις αποδείξεις και δεν υλοποιεί την επιχειρησιακή σύμβαση;;; Και στις δύο περιπτώσεις οι ευθύνες από την αδράνεια του προέδρου του ΣΥΓΤΕ είναι μεγάλες, γιατί δεν είναι μόνο πρόεδρος των εν ενεργεία συναδέλφων, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ! Και από τις δύο μεριές ώφειλε να το έχει εξετάσει το θέμα! Τα συμπεράσματα δικά σας! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: