Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Κλιμάκιο συναδέλφων της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ, με επικεφαλής το μέλος του Δ.Σ του ΣΥΓΤΕ σδ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΟΥΡΟΥΚΟ, επισκέφθηκε τα περισσότερα καταστήματα της Πελοποννήσου, όπου διαπίστωσε το κλίμα εγκατάλειψης και ανασφάλειας που υπάρχει σε όλους τους εργαζόμενους. Στο κατάστημα της ΠΑΤΡΑΣ Β΄, όπου πρόκειται κι αυτό να κλείσει, υπάρχει πρόσθετη η έκδηλη η αγωνία για τη τύχη των συναδέλφων που εργάζονται σ' αυτό, με αφορμή και τη γνωστή απαράδεκτη στάση του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ, που αφήνει την εργοδοσία ανενόχλητη να βιαιοπραγεί κατά των εργαζόμενων. 

Οι εκπρόσωποι της ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗΣ,  δήλωσαν ότι θα βρίσκονται δίπλα στα προβλήματα των συναδέλφων και όχι μόνο σ΄αυτά, γιατί η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη σε όλα τα επίπεδα από την αδράνεια του προεδρείου του ΣΥΓΤΕ. 

Μια πρόταση άμεση που θα κάνει η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ προς το προεδρείο του ΣΥΓΤΕ, είναι να παρέμβει τουλάχιστον ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο στη Διοίκηση της Τράπεζας και αφού τονίσει ξανά το απαράδεκτο της συρρίκνωσης της Τράπεζας με το κλείσιμο καταστημάτων, να ζητήσει έστω, τη δημιουργία άμεσα κέντρων Γενικής Ενημέρωσης στις πρωτεύουσες των μεγάλων περιφερειών έτσι ώστε να μην εξαναγκάζονται οι συνάδελφοι σε εξοντωτικές μεταθέσεις στην Αθήνα!  
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: