Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΕ....ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΟΥ, ΒΑΛΘΗΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ...ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!

Είναι ανάγκη πολλές φορές να μετατρέπουμε την οργή μας σε ...μπλακ χιούμορ, για να μη τρελαθούμε σ' αυτό το σωματείο με τον συγκεκριμένο πρόεδρο και το προεδρείο του "Ενωτικού Συλλόγου", (Πρώην ΔΑΚΕ)!

Γίναμε ...κοινωνοί όλοι,  διαβάζοντας την ανακοίνωση που έβγαλε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, - με καρμπόν κείμενο από τη περσινή αντίστοιχη ανακοίνωση (!) - όπου μας πληροφορεί ότι ...κατόπιν ενεργειών του ...αυξήθηκαν επιδόματα στο Ταμείο Υγείας! 

Εύγε Πρόεδρε! Αφεριμ! Τέτοιες πρωτοβουλίες, γράφουν ιστορία!

Μια απορία όμως: Γιατί η επιστολή προς τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ , έχει ημερομηνία 3 Αυγούστου 2010 και τη βγάζεις σήμερα;;; Να σου πούμε εμείς; Υποψιαζόμαστε σοβαρά δηλαδή, πως μόλις αναρτήσαμε χθες το κείμενο με την αδράνειά σου στο θέμα της εφαρμογής της επιχειρησιακής σύμβασης για τη προσαύξηση των ιατρικών επισκέψεων, που υποχρεούται να κάνει η τράπεζα και δεν το κάνει, θυμήθηκες για ....αντιπερισπασμό(!) το "καρμπόν" από πέρυσι για τις αυξήσεις των επιδομάτων στο Ταμείο Υγείας!  Με το μπαρντόν δηλαδή, αλλά αυτό μας περνάει από το μυαλό!  Μήπως το είχες για προεκλογικό χαρτί στις αρχαιρεσίες του ΣΥΓΤΕ τέλη Νοέμβρη και το "έκαψες" σήμερα;;  Δεν ανησυχούμε όμως, γιατί είμαστε σίγουροι, ότι κάτι άλλο σατανικό ετοιμάζεις! 

Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύουμε και τα δύο κείμενα, προς ...τέρψιν των συναδέλφων!  

Και για να πάμε και στα πιο δύσκολα, μια και κατόπιν ενεργειών σου παρουσιάζονται όλα ...λυμένα, δεν κάνεις και τίποτα ...ενέργειες γι' αυτή τη φανταστική επιχειρησιακή 2009 - 2010 που υπέγραψες μαζί με τη Διοίκηση και που αναφέρει ρητά πως το τεράστιο ποσό των...  15€ το μήνα που παίρνουν οι εργαζόμενοι, μαζί με τα ενοίκια και οδοιπορικά μεταθέσεων των ΣΠΑΤΩΝ καθώς και η προσαύξηση του ...1 €, στο προβλεπόμενο στη παρ. 9 της ΕΣΣΕ Γενικής 2007 - 2008, θα δίνονται μόνο μέχρι 31 Δεκέμβρη 2010;;;

Θυμάσαι τι υπέγραψες, ή θα τα ψάχνουμε κι αυτά στα αζήτητα;; Πάντως σοβαρά, περιμένουμε κατόπιν ενεργειών σου να λυθεί άμεσα το θέμα!   

Δεν υπάρχουν σχόλια: