Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗ 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ, ώρα 12.00 - 3.15 μ.μ. που προκήρυξαν ΠΑΜΕ - ΓΣΕΕ - ΟΤΟΕ - ΑΔΕΔΥ.

Όλοι και όλες στη 3ωρη στάση εργασίας τη Πέμπτη 25/11/2010 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 3.15 μ.μ.


Εργαζόμενοι, εργαζόμενες,      
            
Σπάμε τις αλυσίδες της μοιρολατρίας και της υποταγής ,των εκβιαστικών διλημμάτων και του φόβου. ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ!

Υπάρχει λύση. Είναι η αντίσταση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα! 

Ο προϋπολογισμός του 2011 αποτυπώνει τις αποφάσεις των εκπροσώπων του κεφαλαίου της κυβέρνησης και της τρόικας,  να περάσουν σε νέα ακόμα πιο βάρβαρη επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.

Η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας που θα επιφέρουν μείωση έως και 40% στον ιδιωτικό τομέα ,το νέο μισθολόγιο των δημοσίων που επίσης θα μειώνει τις αποδοχές έως 40%,

οι 10αδες χιλιάδες απολύσεις σε δημόσιο και των πρώην ΔΕΚΟ ,η μετατροπή των νοσοκομείων και των σχολείων σε επιχειρήσεις ,η φορολογική επιδρομή σε όλους εκτός από το μεγάλο κεφάλαιο, ο οικονομικός στραγγαλισμός του ΙΚΑ του ΟΑΕΔ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ από και για το κεφάλαιο, είναι ορισμένα από τα μέτρα που κυβέρνηση και τρόικα μας οδηγούν στην χρεοκοπία!


ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!  


Η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί  τους εργαζόμενους στις τράπεζες, στις ΔΕΚΟ, στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα σε συγκέντρωση στην Ομόνοια στις 1:30 μ.μ. με στόχο την πραγματοποίηση μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας για τα μέτρα της κυβέρνησης, της ΕΕ και της τρόικας, σε βάρος όλων των εργαζόμενων. 


ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: