Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...!

Ο κ. Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., εξέφρασε προχτές (στο «Αλτερ»), κάποιες από τις ενδόμυχες σκέψεις που έχουν αρχίσει να κυοφορούνται στα μαγειρεία της άρχουσας τάξης.

Σύμφωνα με τον υπασπιστή του κ. Καρατζαφέρη, ο αστικός πολιτικός κόσμος, από την «ευρωπαϊκή Αριστερά» μέχρι την «ευρωπαϊκή ακροδεξιά», όλοι αυτοί που πιστεύουν στην ΕΕ, όπως ο ίδιος το προσδιόρισε, πρέπει να συμπήξει μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», άμα τε και «οικουμενική». Και τούτο γιατί, κατά τα λεγόμενά του, μόνο ένα τέτοιο σχήμα, με αλληλοβοηθούμενες μεταξύ τους όλες τις αστικές πολιτικές δυνάμεις, θα μπορέσει να διαχειριστεί την καπιταλιστική κρίση στην Ελλάδα προς όφελος του αστικού συστήματος και να αποτρέψει την κατάρρευση του αστικού καθεστώτος.

«Αν δεν συμβεί αυτό, όπως με έκδηλη τρομάρα προέβλεψε ο Γεωργιάδης, το ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές δεν θα πάρει 14% όπως πήρε στην Αθήνα, αλλά 34% και 54%, όπως είπε, ο λαός θα πάει με τους κομμουνιστές και τότε - κατέληξε τσιρίζοντας και αφρίζοντας - θα μας κυβερνήσουν οι ….Μπολσεβίκοι!!»

Δεν μένει παρά να προτείνει μέτρα κατά του …λαϊκού κινήματος, ο κ. Γεωργιάδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: