Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ!

Οι Διοικούντες τη Γενική Τράπεζα και μπροστά στα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει από τη δική τους διαχείριση και τον δικό τους σχεδιασμό που τον έχουμε καταγγείλει εδώ και χρόνια, φαίνεται πως βρήκαν το ...φάρμακο! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΜΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ!

Συγχαρητήρια κύριοι! Τον πιάσατε τον ...ταύρο από τα κέρατα! Τώρα είναι σίγουρο πως θ' αρχίσει η ανάκαμψη της τράπεζας! Αλλά έχετε δίκιο! Αφού το προεδρείο του "Ενωτικού Συλλόγου" στον ΣΥΓΤΕ, σας αφήνει στην ησυχία σας και ασχολείται μόνο με καταγγελιολογίες, (τις οποίες γράφετε στα παλαιά των υποδημάτων σας), είναι σίγουρο πως το επόμενο διάστημα θα δούμε κι άλλες κατακτήσεις των εργαζομένων και πολύ πιο σοβαρές,  να καταργούνται στη Γενική τράπεζα!   

Υ.Γ. Η νομική υπηρεσία της τράπεζας, δεν γνωρίζει ότι με εγκυκλίους καταργούνται ή αλλάζουν μόνο όσα ζητήματα έχουν θεσμοθετηθεί με αντίστοιχες εγκυκλίους;;; Η άδεια ονομαστικής εορτής που ισχύει από το 1976, καθιερώθηκε ως ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, χωρίς καμιά γραπτή απόφαση! Εθιμικό δίκαιο ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ...ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ,  κύριοι της νομικής υπηρεσίας, εκτός κι αν δεν σας ρώτησαν! Μάλιστα το εθιμικό δίκαιο είναι πολύ πιο ισχυρό από το γραπτό δίκαιο γιατί αφορά το "κοινό περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας", όπως συμβαίνει στην Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, που δεν έχει μέχρι σήμερα γραπτό δίκαιο, παρά μόνο όσα αναφέρονται στη "Magna Carta Libertatum" που συντάχθηκε το 1215! 

Εχουν γνώση όμως οι φύλακες κύριοι της Διοίκησης! Γιατί οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου, είναι κοντά! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: