Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.....!

Πραγματικά χωρίς ουσία και για λόγους εντυπωσιασμού μπροστά μάλιστα στις εκλογές του ΣΥΓΤΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου ανακοίνωσε ότι κατέθεσε αγωγή κατά της τράπεζας, για τη παρακράτηση και μη απόδοση του 1%  της μισθοδοσίας στο Κλάδο εφάπαξ.  Είναι γνωστή αυτή η τακτική που δεν κοστίζει τίποτα στην εργοδοσία!  Γιατί το πρόβλημα δεν είναι ατομικό και μόνο μια συλλογική αγωγή με δημοσιοποίηση και  συμπαράσταση υπερκείμενων οργάνων, θα μπορούσε να είχε νομικά αποτελέσματα για όλους τους εργαζόμενους στη τράπεζα!

Αν πραγματικά, ο πρόεδρος του ΣΥΓΤΕ, ήθελε να πιέσει την εργοδοσία και να στηρίξει τον Κλάδο εφάπαξ του Ταμείου, (όταν έχει αρνηθεί να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες του Ταμείου και να είναι μέλος του νέου Δ.Σ.), η πρώτη ενέργεια που έπρεπε να κάνει ήταν η εξής:

Να συγκαλέσει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΓΤΕ για λήψη αποφάσεων, να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση μαζί με τα υπερκείμενα συνδικαλιστικά όργανα και τέλος άμεσα να προχωρήσουν όλα τα εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. (που έχουν τη δυνατότητα λόγω της συνδικαλιστικής ιδιότητας),  ΣΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ!  Είναι άλλο πράγμα η κατάθεση αγωγών από όλα τα εκλεγμένα μέλη των οργάνων του ΣΥΓΤΕ και άλλο πράγμα μια ατομική αγωγή! Ο νοών νοείτω! Ολα τ' άλλα τα αφήνουμε στη κρίση σας! 
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: